Termeni și condiții

Justinmonahul.ro este denumirea comerciala a unui proiect de realizare a unui film de catre FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU”, persoana juridica cu sediul in Jud. Neamț, Sat Petru Vodă, Com. Poiana Teiului, inregistrata la Registrul Fundațiilor și Asociațiilor cu numarul 1433/188/19.10.2009, avand CUI 26174159, numita in continuare FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU”.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.justinmonahul.ro, FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.justinmonahul.ro este proprietatea FUNDAȚIEI „JUSTIN PÂRVU”.

FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.justinmonahul.ro, in interes personal (realizarea de donatii online sau în scop informativ) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor FUNDAȚIEI „JUSTIN PÂRVU” fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea FUNDAȚIEI „JUSTIN PÂRVU” si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: atitudini.pv@gmail.com. FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” va raspunde sesizarii in maxim 5 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” exclusiv in scopul declarat al site-ului.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea donatiilor trimise pentru sustinerea filmului dedicat Parintelui Justin Parvu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” cu o cerere scrisa, datata si semnata. FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

FUNDAȚIA „JUSTIN PÂRVU” nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului de donatii, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.